Skip to content

Pomoc!


Představte si třeba pohodový sobotní podvečer. Hlava rodiny dobře pojedla a hodlá se usadit před televizní obrazovkou. Jeho žena trochu uklidí po večeři a usedá vedle něj. Detektivku si rozhodně nenechá ujít. A už se to slibně rozjíždí. Střílí se jako u Verdunu a vtom je slyšet také jiný zvuk. Jako by se někdo sprchoval. Co se děje? Manželé se jdou podívat a pokouší se o ně mrtvice. V kuchyni je vody po kolena. Už se sem nastěhovaly i ryby a nedaleko plují zaoceánské lodi. Z ostrovu huláká Robinson a je tu vůbec veselo. Tedy jak pro koho, ne pro náš pár. Ten jen zírá a lapá po vzduchu. Probere je až zvonění a bouchání do dveří. Běžíte tam a soused se ptá, zda si za to sprchování, které jste jim zařídil v jejich kuchyni budete účtovat peníze za litr, nebo za čas. Prostě, rozjíždí se nám velmi zajímavá situace.

práce instalatéra

Každý ji řeší jinak a panika je vůbec to nejhorší co by tu mohlo být. Právě naopak je důležité zachovat klid. Souseda uklidnit také, ale několika pohlavky nebo posíláním do jistých míst. Prostě je dobré se omluvit a říci, že škodu nahradíte. Během toho je nutno uzavřít hlavní ventil a začít uklízet. A mezitím také zavolat havarijní službu, na kterou máte jistě číslo.

instalatér

Já vím, že nemáte, myslel jsem to jen tak z legrace. Nikdo ho nemá. Každý přece ví, že jemu se to stát nemůže. Každému v domě ano, ale jemu jedinému nikoli. On je přece něco více než obyčejný člověk. O to více bude zaskočen, jakmile se něco semele. Vy však zaskočeni nebudete, protože víte, co je a co není důležité. Také víte, že havarijní služby mohou pro vás být někdy opravdu potřebné. Proto si jejich telefonní číslo opíšete a napíšete na cedulku, kterou přivážete k hlavnímu uzávěru. Ušetříte tak spoustu času s hledáním. A kde to telefonní číslo vezmete?

Zcela určitě a jejich webových stránkách, na které se dostate pouhým kliknutím na odkaz přímo zde v tomto článku.